Gyógytorna

Időpont

Komplex gyermek-fizioterápia

Gyógyító tevékenységünk során - az állapotfelmérés után - egyénre szabottan végzünk gyógytornát. A gyógyulást holisztikus szemlélettel segítjük, a gyermek testének és lelkének egységét szem előtt tartva. A legmagasabb minőségi ellátás mellett bizalmi kapcsolat kialakítására törekszünk a gyermekkel és szülőkkel egyaránt. Célunk a jó hangulatú, a gyermek aktív közreműködésével zajló mozgásterápia.

gyógytornász

Váradi Szonja

„5 éve dolgozom gyógytornászként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, az egyik legnagyobb hazai gyermekreumatológiai központban.
2018-ban EULAR ösztöndíjasként Londonban, a Great Ormond Street Hospital-ben tanultam. Mesterem Sue Maillard, Európa vezető gyermek-fizioterápiás központjának vezetője volt."

Mi motivál?

„A gyógytorna sokszínűsége, az állandó fejlődni és tanulni vágyás, valamint a gyermekek iránt érzett szeretet, a velük megélt pozitív és sikeres pillanatok azok, amelyek motiválnak munkám során. Célom minél több módszer és technika elsajátítása, valamint a gyógyítás érdekében megszerzett tudás és tapasztalat széleskörű alkalmazása."

Találkozzunk!

Gyógytorna

Egyéni gyógytorna, amelyet a gyermek korábban meghatározott fizioterápiás terve szerint végzünk.

Kinezio Tape kezelés

A gyógytorna részeként szükség esetén kineziológiai tapaszt helyezünk fel.

Schroth terápia

Gerincferdülés kezelésére tartáskorrekciós torna. Különlegessége, hogy a gerinctorna mellett légzőgyakorlatokat is végzünk.

“Joint” vizit

Az orvos és szükség esetén a pszichológus bevonásával történik. A vizsgálat után a családdal közösen beszéljük meg a teendőket.

Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot, hogy gyermeke megtapasztalja a Mozgás Szabadságát!

Időpont