fbpx

Kedves Szülők!

Változik a biológiai terápiás vizitek rendje a Tűzoltó utcai Gyerekklinikán.

A legfontosabb, hogy a korábban kiadott kontroll és gyógyszerkiadási időpontokat megtartjuk, a továbbiakban külön telefonon senkit nem fogunk ezügyben felhívni. Kérjük, ellenőrizzék a korábban kiadott ambuláns lapon a vizitek időpontját.

Kontroll vizsgálat

A korábban kiadott időpontban a személyes vizsgálatokat megtartjuk. A kontroll alkalmával 3 havi gyógyszermennyiséget adunk ki. A gyermek mellett csak egy kísérőt tudunk a Klinikára beengedni.

A rendelőhelyiségeink száma legnagyobb örömünkre bővült, a vizsgálatra a korábbi ambulancia közvetlen szomszédságában kell jelentkezni (a váró értelemszerűen nem változott).

"Gyógyszerkiadás"

Akinek gyógyszerkiadásra van időpontja, azok számára a következő személyes vizsgálatig szükséges gyógyszermennyiséget adjuk ki. Kérjük, a korábbi gyógyszerkiadás napjának egyező idősávjában érkezzenek, elkerülendő a torlódást.

A gyógyszerért csak egy személyt tudunk a Klinika területére beengedni.

Patika

A gyógyszerkiadás helyszíne is változik, a korábban megszokottnak megfelelően az intézményi gyógyszertárban (földszinti folyósón a rendelő mellett) tudják átvenni az otthoni terápiákat. Vagyis a külső, Tűzoltó utcai gyógyszerkiadást megszüntetjük. Önöknek is a főbejáraton keresztül kell érkezniük. A felvételi irodában ne csekkolajnak be.

Beléptetés és egyéb szabályok

A beléptetés során kollégáink ellenőrizni fogják a testhőmérsékletet és ki kell tölteniük a COVID-al kapcsolatos kérdőívet.

Kérjük, belépés után fertőtlenítsék kezüket a kihelyezett szerekkel.

A Klinika területén a szájat és az orrot teljes egészében fedő maszk használata továbbra is kötelező.

A klinika területén, kérjük, tartsák be a legalább 1.5 m-es távolságot egymástól.

Privát rendelés

A másik fontos változás, hogy június 29-étől ismét elérhető a privát rendelésem. Szeretettel várom Önöket hétfői napokon (17-20 óra között) a Budai Egészségközpont Királyhágó úti rendelőjében.

Bejelentkezés telefonon történik: +36 1 489 5200

Szóljon hozzá!