Gyermekreumatológia

Időpont

Ízületi gyulladás

JIA vagy gyermekkori reuma

Kollagenosisok, érgyulladások

SLE, JDM, scleroderma, vasculitisek

Láz szindrómák

Periodikusan visszatérő lázas betegségek

Fájdalom szindrómák

Gyermekkori fibromyalgia, regionális fájdalom

Komplex gyermekreumatológiai ellátás

Célunk, hogy teljes körű ellátást nyújtsunk az autoimmun-/ reumatikus betegségben szenvedő gyermekeknek és szüleiknek.

Dr. Constantin Tamás

a Mozgás Szabadsága Központról

„Egy olyan atmoszférájú helyet álmodtunk, ahol a szokásosnál közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki orvos és beteg között. Szeretnénk elidőzni, mélyebben megismerni egymást."

Rólam

„Számos nemzetközi és hazai tudományos szervezet tisztségviselője vagyok: a Magyar Reumatológusok Egyesülete Gyermekreumatológiai Szekciójának elnöke; a PRINTO nemzeti koordinátora; a PRES oktatási bizottságának magyarországi képviselője; az EULAR Standing Committee on Paediatric Rheumatology tagja; az Egészségügyi Szakmai Kollégium, Klinikai Immunológia és Allergológia Tagozatának tagja."

Tudományos publikációim

Találkozzunk!

Nem szeretjük a hűvös orvosi kifejezéseket, nálunk a szakorvosi vizit inkább találkozó, a betegoktatás helyett beszélgetünk és közösen tanulunk, a konzultáción pedig kiterjesztett titoktartás mellett együtt gondolkodunk.

Találkozzunk!

Szakorvosi vizit: a gyermekkel együtt történik. A fizikális vizsgálat után beszélgetünk a betegségről, terápiáról és az aktuális problémákról.

Beszélgessünk!

Oktatás és fogadóóra: szülők részére. Tanulunk egymástól és egymásról. Egy kávé vagy tea mellett áttekintjük a gyerek betegségtörténetét és meghatározzuk a teendőket.

Gondolkodjunk közösen!

"Joint" (közös) vizit: a vizsgálat a gyógytornász és szükség esetén a pszichológus bevonásával történik. A vizsgálat után a családdal közösen beszéljük meg a teendőket.

Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot, hogy gyermeke megtapasztalja a Mozgás Szabadságát!

Időpont