Pszichológia

Időpont

Lelki támogatás

A mozgásszervi betegekkel és családjaikkal végzett munka alatt azt a megismerési folyamatot tartjuk a legfontosabbnak, amelynek során a páciens saját erőforrásait és a környezetében rejlő megküzdési lehetőségeket tárjuk fel. A megismerési folyamatban együtt haladunk: kliens-család-pszichológus.

Klinikai szakpszichológus, neuropszichológus

Gergev Gyurgyinka

„Szakmai pályámat 12 évvel ezelőtt a neurológiai rehabilitáció területén kezdtem neuropszichológusként, tudományos fokozatot a klinikai idegtudományok területén szereztem."

Miért a segítő hivatás?

„Amikor a segítő hivatás mellett döntöttem, az is egyértelművé vált számomra, hogy klinikus szeretnék lenni. A klinikum - azaz a szervi zavarokkal és az általuk okozta nehézségekkel való munka - pszichológusként arra ad számomra lehetőséget, hogy az embereknek olyankor segítsek önmaguk megismerésében, amikor ők éppen életük egyik legnagyobb, fájdalmakkal járó kihívásával néznek szembe: a nem kívánt, új helyzetre rugalmas választ kell kialakítani."

Találkozzunk!

A pszichoterápiás lelki munka folyamatban zajlik. A folyamat során alkalmazott terápiás eszközöket és a folyamat hosszát az első diagnosztikus üléseken határozzuk meg. Előfordulhat, hogy az első találkozás után mindössze 1-2 alkalmas konzultáció szükséges.
De olyan is van, hogy hosszabb pszichoterápiás folyamat indul (általában 4-6 alkalom).

Mozgásról a gyermekkel

A gyermek erőforrásai: egyéni terápiás munka

Mozgásról a szülőkkel

Megküzdési módok: terápiás konzultáció a szülőkkel

“Joint” vizit

Közös megbeszélés az orvos és/vagy a gyógytornász bevonásával

Kérjen időpontot!

Kérjen időpontot és tapasztalja meg a Mozgás Szabadságát!

Időpont